Antrenamente pentru leneși. Cu VIDEO

Lenea este, de fapt, cea mai mare problema când vine vorba de făcut mișcare. Din cauza ei ajungem să invocăm tot felul de pretexte gen: nu am timp, sunt prea obosit etc.

Și, cum mereu îndemnul meu a fost: “să ne ridicăm fundul de pe canapea”, m-am gândit că poate aici am greșit în tot timpul ăsta. :)) Așa că am filmat exerciții pentru care nici măcar asta nu trebuie să faceți. Sau, mă rog, trebuie să vă ridicați fundul dar doar puțin. :))

2

Antrenamente pe canapea

Vă dau două exemple de astfel de antrenamente:

Nici măcar nu durează mult. Desigur că nu vă oprește nimeni să le faceți pe amândouă odată sau să faceți mai multe serii. Mai multă mișcare n-a dăunat nimănui. 🙂

Sunt exerciții extrem de simple dar foarte eficiente, pentru mai toate grupele de mușchi. Dacă ascultați cu atenție explicațiile, nu are cum să nu vă iasă.

Dacă v-a plăcut articolul vă puteți abona la blog ca să nu le pierdeți pe următoarele sau dați like la pagina mea de Facebook unde găsiți și alte articole, zic eu, interesante din categoria nutriție-mișcare-sănătate-viață. Antrenamente video găsiți pe canalul meu de YouTube la care, de asemenea, vă invit să vă abonați. Și mă găsiți și pe Instagram.