Se poate siluetă după naștere? Bineînțeles!

„A născut, normal că este mai plinuță”. De câte ori n-ați auzit fraza asta? Desigur că nașterea transformă silueta dar nu este o scuză pentru multe kg în plus, eventual la ani de zile după eveniment. Modificările pricinuite de sarcină și naștere sunt una iar stratul de grăsime e cu totul altceva. Știu, mulți vor sări pe mine că mi-e ușor să vorbesc fiindcă nu am copii.

Tocmai de asta vin cu exemple concrete: femei care arată fabulos după ce au născut, unele chiar de mai multe ori și nu la 20 de ani.

Heidi Klum

sursa: mirror.co.uk

sursa: mirror.co.uk

 

Așa arată, de exemplu, Heidi Klum la 42 de ani și după 5 nașteri!! 5!! O fi ea supermodel dar asta nu înseamnă că are vreun dispozitiv minune pe care-l primesc doar modelele și care le sculptează corpul ca să nu se vadă că au făcut copii. Sunt doar femei care muncesc pentru felul în care arată.

 

Adriana Lima

sursa: popsugar.com

 

Alessandra Ambrosio, în costum de baie, la 35 de ani și cu 2 copii acasă.

 

Alessandra Ambrosio

sursa: abcnews.go.com

sursa: abcnews.go.com

 

De asemenea, 35 de ani și 2 nașteri la activ.

 

Miranda Kerr

sursa: dailymail.co.uk

sursa: dailymail.co.uk

 

Miranda Kerr avea doar 28 de ani în poza asta și are un băiețel, doar că poza este făcută la 3 luni după ce a născut.

Bianca Drăgușanu

sursa: instagram

sursa: instagram

Și, ca să nu spuneți că vă dau exemple doar de fotomodele internaționale, iat-o și pe Bianca Drăgușanu cu fetița ei foarte, foarte micuță. Deci se poate.

Cum?

Cu dietă corespunzătoare și sport atât după sarcină dar și în timpul ei. O femeie însărcinată desigur că este într-o situație specială dar nu este un om bolnav. În afara cazurilor de sarcini cu probleme, mișcarea este chiar indicată. Plus că  o dietă sănătoasă și odihnă corespunzătoare sunt benefice în primul rând pentru bebeluș. Întrebați doctorul. Vă va spune exact același lucru. Copilul cu siguranță nu are nevoie de hamburgeri cu cartofi prăjiți, șaorma cu de toate sau tone de dulciuri. Ba dimpotrivă.

Dacă v-a plăcut articolul vă puteți abona la blog ca să nu le pierdeți pe următoarele sau dați like la pagina mea de Facebook unde găsiți și alte articole, zic eu, interesante din categoria nutriție-mișcare-sănătate-viață. Antrenamente video găsiți pe canalul meu de YouTube la care, de asemenea, vă invit să vă abonați. Și mă găsiți și pe Instagram.

One thought on “Se poate siluetă după naștere? Bineînțeles!

Comments are closed.