9 trucuri pentru femei ocupate ca să arate bine în orice situație. Trucurile mele

Este greu să fii femeie. :)) Este concluzia pe care o trag în fiecare zi. :)) Toată lumea, chiar dacă nu o spune cu voce tare, se așteaptă să arăți mereu ca scoasă din cutie, să fii veselă și zâmbitoare ca și cum viața n-ar avea greutăți. Și are viața multe greutăți.

Mie, una, însă, nu-mi place ca lumea să știe ce greutăți am. În primul rând pentru că nu mă ajută la nimic. În cel mai bun caz, oamenilor nu le pasă. În cel mai rău, se bucură. Desigur că nu mă refer aici la persoanele apropiate. În general. Problema e că se vede pe tine atunci când nu-ți merge bine. Cum faci să ascunzi asta? Arătând cât poți de bine în fiecare zi. Desigur că e greu să arăți decent în fiecare secundă dar nu imposibil. Ce fac eu? Mai ales că am un program atât de nebun încât nu am timp nici să mă gândesc ce vârstă am. Mi-am dezvoltat de-a lungul anilor câteva trucuri.

6

1. Ceaiul de albăstrele

Ia oboseala de pe chip cu mâna. Seara, înainte de culcare, și dimineața, după ce m-am trezit, stau cu bulete înmuiate în ceai de albăstrele ținut la rece pe ochi, cam 15 minute. Eu am și o conformație cu pleoape umflate și predispoziție la pungi sub ochi și dorm și extrem de puțin, deci vă dați seama că trebuie să mă lupt mai mult ca să arăt decent.

2. Beți multă apă

Ajută tenul foarte mult. Pungile de sub ochi sunt și un semn de dezhidratare. Iar dacă beți ceai verde efectele sunt și mai mari.

3. Minimul de machiaj

De obicei nu mă machiez. Asta și pentru că meseria mea presupune să mă machiez zilnic așa că am dezvoltat o fobie chiar. Dacă, în ziua respectivă, sunt obosită și nu apar la TV, deci nu mă machiez la muncă, am un minimum care îmi dă instantaneu un aspect mai proaspăt: rimel, am unul foarte bun de care sunt efectiv îndrăgostită, balsam de buze, foarte puțin fond de ten în zonele mai închise, pentru luminozitate și-mi conturez sprâncenele cu un creion foarte discret. Este suficient pentru ca aspectul să se schimbe total.

4. Îmi planific de seara cu ce mă îmbrac dimineața

Felul în care te îmbraci este foarte important pentru că prima impresie este întotdeauna foarte puternică. Acest obicei mă ajută din două puncte de vedere: evit să plec îmbrăcată nefericit din lipsă de timp pentru a alege pe îndelete sau de a-mi pregăti hainele și pot dormi până mai târziu fiindcă am un lucru în minus de făcut dimineața.

5. Mă demachiez foarte bine

Asta te ajută foarte mult mai ales dacă dormi cu cineva. 🙂 Nu riști să îl sperii dimineața arătând ca un zombie cu resturi de machiaj întinse pe față. Plus că tenul va arăta mai frumos și va fi mai luminos.

6. Puțin bronz în orice anotimp

Sunt absolut dependentă de bronz. Desigur că nu mă fac în mijlocul iernii ca după o vacanță de 10 zile la mare dar în orice moment sunt măcar puțin bronzată. Fața nemachiată arată mult mai bine dacă are puțină culoare. Iar vara, n-am absolut nicio limită. Dacă s-ar putea, mi-ar plăcea să fiu mulatră. :)) Deci merg la solar cam o dată pe lună. Uneori mai des, alteori mai rar.

7. O tunsoare adaptată tipului de păr

Este un amănunt foarte important dacă vrei să-ți stea părul bine în orice moment. Multe persoane își aleg tunsoarea doar uitându-se-n poze, fără să țină cont că poate persoana respectivă are un cu totul alt fel de păr. Nu există păr care să nu arate bine chiar și necoafat dacă este tuns potrivit.

8. Manichiură și pedichiură french

Arată bine, curat și nu se vede când unghiile nu sunt proaspăt făcute. Este cea mai puțin pretențioasă. Unghiile sunt foarte importante pentru aspectul unei femei. Nimic nu arată mai urât decât unghii neîngrijite sau cu oja sărită.

9. Lenjerie frumoasă

Nu știi niciodată când trebuie să te dezbraci. :)) Desigur, la mine vine și cu meseria. Zilnic mă schimb de haine într-un loc în care, de multe ori, sunt și alte persoane. Dar gândește-te că, Doamne ferește, ai un accident de mașină și ajungi la spital. Știu că sună superficial dar, ca femeie, nu vrei să ai un stres în plus. De alte situații, mult mai plăcute, nu mai vorbesc. Sigur v-ați gândit la ele numai cât ați citit titlul punctului. :))

Și eu, ca să fiu sigură că nu greșesc vreodată, nici nu-mi cumpăr altfel de lenjerie decât drăguță, feminină și asortată. 🙂

Dacă v-a plăcut articolul vă puteți abona la blog ca să nu le pierdeți pe următoarele sau dați like la pagina mea de Facebook unde găsiți și alte articole, zic eu, interesante din categoria nutriție-mișcare-sănătate-viață. Antrenamente video găsiți pe canalul meu de YouTube la care, de asemenea, vă invit să vă abonați. Și mă găsiți și pe Instagram.