Cum să arăți bine fără să te duci la sală. Antrenament complet simplu, rapid și foarte eficient pentru începători, de făcut acasă

Am tot vorbit despre nutriție pentru a avea o siluetă frumoasă dar, până la urmă, scopul acestui blog este să vă conving să vă mișcați măcar puțin și măcar din când în când. 🙂 Tocmai de aceea încerc să vă arăt exerciții simple, pentru începători, dar, în același timp, eficiente. Chiar dacă aspectul fizic nu vă preocupă, credeți-mă, vă veți simți mai bine în foarte scurt timp. Și nici nu trebuie să faceți mare efort. Tocmai asta este și ideea. Puteți face exercițiile în sufragerie, în timp ce vă uitați la TV, de exemplu, ceea ce faceți deja deci nu vă perturbați nicicum programul.

POZA NOUA INTREAGA

Vă dau antrenamentul pe grupe de mușchi pe care le lucrează exercițiile. Avantajul fiind că puteți insista acolo unde vă doriți rezultate mai mari sau vă puteți opri când nu ma vreți/puteți etc 🙂

1. Încălzirea

Orice antrenament e bine să înceapă cu încălzire ca să evitați accidentările. Plus că ajută la slabit. 🙂 Deci, dacă vreți să dați jos mai multe kg, faceți mai multe serii. De asemenea, ajută la stimularea metabolismului. Deci numai avantaje :))

2. Exerciții pentru abdomen

Am sesizat un mare interes pentru abdomen. 🙂 Așa că vom continua cu el.

3. Exerciții pentru picioare și coapse

Ajută la combaterea celulitei de pe coapse deci la arătat bine în pantaloni scurți și în lenjerie. 🙂

4. Exerciții pentru fund

Și acestea ajută la combaterea aspectului de portocală dat de celulită dar și la tonifierea fundului. Adică să fie bombat și obraznic, să arate bine și într-o rochie mulată, și în blugi dar și cu tanga. :))

5. Exerciții pentru dureri de spate

Mai toată lumea, în ziua de astăzi, are muncă de birou deci sunt inevitabile durerile de spate și mușchii încordați. Exercițiile de mai jos sigur vă vor ajuta, dacă le faceți constant.

Și am terminat în mai puțin de jumătate de oră. 🙂 Ceea ce nu e un capăt de țară. Puteți face un efort atât de mic pentru sănătatea voastră.

Pe blog, la categoria “Programul meu de mișcare”, și pe canalul meu de YouTube aveți multe alte exerciții. E imposibil să nu găsiți ceva să vi se potrivească. Și vor mai urma și altele. Așa că, dacă v-au plăcut, vă puteți abona la blog sau pe YouTube.