Ce tratament de detoxifiere fac eu. Soluție pentru retenția de apă

Fumez, trăiesc într-un oraș mega-poluat, plus că, în lumea de astăzi, cu atâta poluare, niciun produs nu mai este 100% sănătos. Pe deasupra, mai am și problema că rețin apă. Asta e: genetic nu am o structură care să mă ajute. Și am găsit un tratament care mă ajută cu această problemă, în special, și cu detoxifierea, în general.

Un tratament care mă ajută să elimin excesul de lichide din organism (cam 500 g la fiecare ședință) și toxinele prin stimularea circulației sangvine și limfatice. Și se face cu aparatul Starvac SP Original, o tehnologie profesionistă care, evident, este disponibilă doar în centre specializate. Eu fac tratamentul la Centro Donna Spa (www.centrodonna.ro), unde, împreună cu doamna doctor Cristina Croitoru, am și descoperit că am problema retenției de apă, după un test al componenței corporale.

Aparatul face depresoterapie, mai simplu vacuum și aspirație. Partea bună este că nu doare absolut deloc, nu rămâi cu semne și mai rămâi și cu pielea catifelată pentru că se folosește un ulei de corp foarte hidratant.

DETOX

Pentru mine, ședințele sunt precum un masaj. Mi s-a întâmplat să și ațipesc în timpul lor. :))

Aparatul are și alte efecte terapeutice, fiind folosit pentru reumatologie, adică în cazul durerilor de membre, lombare, cervicale etc, pentru drenaj vascular, pentru tratarea edemelor și chiar a cicatricelor.

Efectul vizibil este o piele mai catifelată și mai luminoasă, asta și pentru că, pe lângă detoxifiere, sunt stimulate fibrele de elastină, responsabile pentru elasticitatea pielii. În plus, aparatul elimină depozitele fibrozate de grăsime care sunt imune la cure de slăbire și mișcare, tocmai pentru că sunt fibrozate. Deci reduce celulita, mai simplu spus.

Despre experiența în domeniu a grupului francez Starvac e simplu de aflat informații. Eu sunt genul care citește mult înainte să se apuce de ceva. Defect profesional. :)) Mă bucur că am găsit așa ceva și în București pentru că viața e foarte complicată când reții apă. :))